29 Αυγ 2013

Jean-Michel Pilc & Petros Klampanis CONTEXTUAL duet @ IANOS

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013
ώρα 9:30 μ.μ.


Δύο κορυφαίοι μουσικοί που ζουν και εργάζονται στη Νέα Υόρκη, θα βρεθούν στη σκηνή του Ιανού την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου για μια μοναδική εμφάνιση στην Aθήνα.

Ο Πέτρος Κλαμπάνης και ο Jean Michel Pilc θα παρουσιάσουν πρωτότυπες συνθέσεις και ευφάνταστες ενορχηστρώσεις σε δημοφιλή τζαζ κομμάτια, ενώ μέρος του προγράμματος θα αποτελέσουν νέες συνθέσεις του Πέτρου Κλαμπάνη, που θα ηχογραφηθούν στη Νέα Υόρκη, λίγες μόλις μέρες μετά τη συναυλία στην Αθήνα. Συνθέσεις που φλερτάρουν με τη Νεοϋορκέζικη τζαζ, αντλούν την ευαισθησία τους από την κλασσική μουσική και το Ρομαντισμό και φέρουν τη νοσταλγικότητα της παραδοσιακής μουσικής των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου.

Ο πιανίστας και συνθέτης Jean-Michel Pilc θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αυτοσχεδιαστές της τζαζ σήμερα. Έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ ανά τον κόσμο, ενώ έχει συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς της σύγχρονης τζαζ σκηνής. Θα βρεθεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής του περιοδείας.


Είσοδος: 10 ευρώ

εισιτήρια (www.petrosklampanis.com)

info:

Ifigenia Kondyli
Tel: +49 152 23873103 | +30 6932 405 702
ifigenia@specsnarts.gr
www.specsnarts.gr | artist management & promotions

New Swing Sextet - Baby Get A Hold On My Heart

Baby Get A Hold On My Heart, το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο The Explosive New Swing Sextet του Αμερικάνικου σχήματος The ...