28 Ιουν 2013

MICHEL PORTAL- VINCENT PEIRANI

Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 9:00 μ.μ.

Ο Michel Portal αποτελεί εμβληματική μορφή της τζαζ και θεωρείται ο θεμελιωτής της σύγχρονης ευρωπαϊκής τζαζ. Με μια τεράστια δισκογραφική παραγωγή και μια ανεξάντλητη συναυλιακή παρουσία τόσο στο χώρο της τζαζ όσο και στο χώρο της κλασικής μουσικής (με μνημειώδεις εκτελέσεις σε απαιτητικά έργα κλασικών μουσουργών), αλλά και σε αυτόν της κινηματογραφικής μουσικής, ο Michel Portal έχει αφήσει όλα αυτά τα χρόνια ανεξίτηλο το αποτύπωμά του, συνθετικό και ερμηνευτικό και έχει καταγραφεί με έντονα χρώματα στο πάνθεον της μουσικής δημιουργίας.

Στο «Jazz+Πράξεις 2013» συμπράττει με τον δεξιοτέχνη του ακορντεόν Vincent Peirani, ο οποίος πρόσφατα εντυπωσίασε με τον φετινό προσωπικό του δίσκο «Thrill Box» στην δισκογραφική εταιρεία ACT.

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος Vincent Peirani είναι ένας νέος και ραγδαία ανερχόμενος μουσικός και συνθέτης, που αναμειγνύει τη λαϊκή και τη σύγχρονη μουσική ισορροπώντας περίτεχνα μεταξύ παράδοσης, τζαζ και αμερικανικών μουσικών επιρροών. Διαθέτει μια ανεπανάληπτη ζωντανή παρουσία στη σκηνή, που μετριέται με μια έκρηξη των συναισθημάτων και των συγκινήσεων.

Τιμή εισιτηρίου: 10 € - 22 € Τριημέρου

Σημεία Προπώλησης:
Βιβλιοπωλείο Discover, Δισκοπωλείο Musical, Οπτικά Καραμούζης


Χορηγός
New Media Soft

Χορηγοί Επικοινωνίας
ΣΚΑΙ 89,4, Μελωδία 100,4, Sentra 104,1, Mojo Radio 107,7, JazzOnline.gr

Second Direction - Freeland

Freeland, το πρώτο κομμάτι του άλμπουμ με τίτλο Four Corners του σχήματος Second Direction. Κυκλοφόρησε το 1976. Ύφος κομματ...