17 Ιουν 2013

Οι Daddy’s Work Blues Band στον ΙΑΝΟ για την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2013

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013
9:30 μ.μ.


Οι Daddy's Work Blues Band είναι μια blues- rock μπάντα με έδρα τα Δυτικά Προάστια της Αθήνας (πέρα από το ποτάμι). Το αρχικό της όνομα ήταν Bluesburger (1993), με αρκετές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας αλλά και της επαρχίας.
Από το 2009 ως Daddy's Work Blues Band συνεχίζουν τη διαδρομή τους σε διάφορα μουσικά στέκια και φεστιβάλ. (Half Note Jazz Club, Life jazzy bar, Rockwood, Stage25, Badminton Theatre, 2nd Music Highway Festival, 7th Tripoli's Rock Festival, Crescent Blues Festival κ.ά.)
http://www.youtube.com/watch?v=cIi781tHbOI

Το όνομά της η μπάντα το πήρε από ένα τραγούδι των Blues Wire. 
Το πιο δυνατό σημείο αυτής της μπάντας, είναι ο προσωπικός της χαρακτήρας που οφείλεται στη μεταξύ μας σχέση. Δεν είμαστε απλώς φίλοι, είμαστε από παιδιά, εμπλεκόμενοι ο ένας στη ζωή του άλλου. Αυτή η παρέα που είναι σαν να υπήρχε και πριν από μας(!), μάς εμπνέει να μένουμε ίδιοι για να μπορούμε να αλλάζουμε και να εξελισσόμαστε. Γι’ αυτό οι συναυλίες μας δεν μοιάζουν μεταξύ τους, ενώ το κοινό από όπου κι αν προέρχεται (μουσικά μιλώντας), βρίσκει πάντα στην ερμηνεία μας ένα κομμάτι της ψυχής του (κατά δήλωσή τους).
http://www.youtube.com/watch?v=vDv4E_ECjwM

Οι Daddy’s Work Blues Band άνοιξαν τις συναυλίες γνωστών μουσικών συγκροτημάτων όπως οι Δρ Feellgood, Louisiana Red, Blues Wire, Ansley Lister, .....
"DADDY’S WORK BLUES BAND: Είναι μεγάλη υπόθεση να γνωρίζεις ότι το blues είναι αυτό ακριβώς που νιώθεις και δεν είναι ανάγκη να μπαίνεις σε «καλούπια»… και οι Daddies ακολουθούν την καρδιά τους, γι αυτό είναι αυθεντικοί. "(Michalis Limnios BLUES @ GREECE)"
http://www.youtube.com/watch?v=USBpr3Qvcpc

Η μπάντα αποτελείται από:
Θανάσης Γκιόκας: κιθάρα
Δημήτρης Δουλγερίδης: κιθάρα-φωνή 
Στάθης Ανέστης: μπάσο 
Ευθύμιος Πολύζος: τύμπανα 
Γιάννης Παχύδης: φυσαρμόνικα
Φάνης Θεοφίλου: piano...and will always be in our hearts

http://www.jumpingfish.gr/jok1
http://www.reverbnation.com/daddysworkband?profile_view_source=view_profile_btn

Είσοδος Ελεύθερη 
Πληροφορίες: 210 3217810 και στο www.ianos.gr 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ IANOS/RADIO ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ.

Willie Nelson - Summer Wind

Summer Wind, το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο My Way του Αμερικάνου μουσικού Willie Nelson. Κυκλοφόρησε το 2018.