27 Ιουν 2013

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΝΤΣΙΑΣ «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» συμμετέχουν τα ΚΡΟΤΑΛΑ

Παρασκευή 28/06/2013, ώρα 9:00 μ.μ.

Ο καταξιωμένος συνθέτης, πιανίστας και κρουστός Σταύρος Λάντσιας πλαισιωμένος από τους Δημήτρη Χουντή: σοπράνο σαξόφωνο, Alfredo Shtuni: βιολί , Αλέξανδρο Μποτίνη: τσέλο και Μιχάλη Καλκάνη: κοντραμπάσο συμπράττει με τα Κρόταλα (Πέτρο Κούρτη, Ανδρέα Παπά, και Γιάννη Παπαγιαννούλη), που επιλέχτηκαν να ηχογραφήσουν με την Loreena McKennitt, στο Ancient Muse.

Ένας συναρπαστικός διάλογος της μουσικής αρμονίας της μελωδίας με την πληθωρική ρυθμική έκφραση των κρουστών, που απογειώνει και τον πιο αδιάφορο ακροατή και τον συμπαρασύρει τον στο πιο σαγηνευτικό «Ποτάμι του Χρόνου». Λυρισμός, ευαισθησία, διακριτικότητα και εσωτερική ενέργεια που αφοπλίζει με την ομορφιά, τη λεπτότητα και τον εκλεκτισμό της προκαλώντας δυνατά συναισθήματα.

Εκτός των συνθέσεων του Λάντσια, περίοπτη θέση στο ρεπερτόριο έχουν γνωστά θέματα από την ταινία «Cinema Paradiso» του Ennio Morricone αλλά και ευφάνταστες εκδοχές συνθέσεων του Μάνου Χατζιδάκι («Τοπ Καπί») και του Chick Corea. 

Τιμή εισιτηρίου: 10 € - 22 € Τριημέρου

Σημεία Προπώλησης:
Βιβλιοπωλείο Discover, Δισκοπωλείο Musical, Οπτικά Καραμούζης

Χορηγός
New Media Soft

Χορηγοί Επικοινωνίας
ΣΚΑΙ 89,4, Μελωδία 100,4, Sentra 104,1, Mojo Radio 107,7, JazzOnline.gr

New Swing Sextet - Baby Get A Hold On My Heart

Baby Get A Hold On My Heart, το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο The Explosive New Swing Sextet του Αμερικάνικου σχήματος The ...